Met de kinderen op vakantie in Cádiz? Bezoek waterpark Aqualand Bahía!

Aqualand Bahía de Cádiz is een van de grootste en meest populaire waterparken in Spanje, gelegen aan de prachtige kust van de Atlantische Oceaan in de provincie Cádiz. Dit opwindende waterpark, dat geopend werd in 1992, trekt jaarlijks duizenden bezoekers van alle leeftijden die op zoek zijn naar verfrissende waterplezier en spannende attracties. Met een verscheidenheid aan glijbanen, zwembaden en andere attracties biedt Aqualand een ideale bestemming voor gezinnen, vrienden en avontuurlijke reizigers.

Update: Aqualand Bahía de Cádiz is tijdelijk gesloten.

Aqualand Bahía de Cádiz prijzen

  • 0-4 jaar vanaf € 13.-
  • 5-10 jaar vanaf € 22.-
  • 11+ jaar vanaf € 30.-
  • 65+ jaar vanaf € 22.-

Waterpark Aqualand Bahía de Cádiz

In het park zijn er verschillende zwembaden, waaronder een golfslagbad dat de perfecte sfeer creëert voor een dagje zonnen en spetteren. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er speciale kindergedeelten met ondiepe zwembaden en kleinere glijbanen, zodat ook de kleintjes veilig kunnen genieten van het waterplezier.

De faciliteiten van Aqualand Bahía de Cádiz zijn uitstekend. Er zijn tal van ligbedden en parasols beschikbaar, waardoor bezoekers zich heerlijk kunnen ontspannen. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden, variërend van snacks tot complete maaltijden, zodat je je energie kunt aanvullen tijdens een drukke dag in het park. Van verse salades tot smakelijke hamburgers, er is voor iedereen wel wat lekker te vinden.

Glijbanen in Aqualand Bahía de Cádiz

Een van de belangrijkste kenmerken van Aqualand Bahía de Cádiz is de indrukwekkende selectie van glijbanen. Van adrenaline-pompende glijbanen zoals de “Tornado” en de “Black Hole” tot meer ontspannen opties zoals de “Lazy River”. De Tornado is een van de grootste en snelste glijbanen in het park, waar bezoekers met hoge snelheid in een grote trechter worden geworpen. Voor degenen die liever rustig aan doen, biedt de Lazy River een ontspannen rit door weelderige tuinen en langs kleurrijke waterspelen.

Voor degenen die een langer verblijf in de omgeving overwegen, biedt de regio rond Cádiz een schat aan culturele en natuurlijke attracties. De stad Cádiz zelf is beroemd om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige sfeer. Na een dag vol avontuur in Aqualand kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten en de gezellige straatjes van de oude stad verkennen.

Aqualand Bahía de Cádiz is een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een dag vol plezier en avontuur. Met zijn diverse attracties, uitstekende faciliteiten en de prachtige omgeving van Cádiz biedt het park een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.